- Köszönetek: 1145
Költözés, költöztetés
- Gergoo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #39127
Írta: Gergoo
Költözés, költöztetés téma létrehozva Gergoo által
Ugyan már. Béreltek egy transit-ot aprópénzért és több év után is meg vagytok max. 3 kanyarból.Csibijuza írta: Azért egy költözés se két fillér. Vagyis cent.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csibijuza
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Juszt se adom fel! :)
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
10 éve 11 hónapja #39143
Írta: Csibijuza
Csibijuza válaszolt a következő témában: Költözés, költöztetés
Nem magára a költözködés tevékenységre gondoltam, hanem arra, hogy kaució első lakbér ilyesmi. Napi 29€-ért a Buchbindert vagy a(z) Europcar kibérelhető.
Pl. most néztem pár lakásajánlatot a neten: Van egy lakás, 2 szobás, a konyhát meg meg kell venni. IKEA konyha 1100€.
Háááááát....
Pl. most néztem pár lakásajánlatot a neten: Van egy lakás, 2 szobás, a konyhát meg meg kell venni. IKEA konyha 1100€.
Háááááát....
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up.
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
10 éve 11 hónapja #39145
Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Költözés, költöztetés
Csibijuza írta: Nem magára a költözködés tevékenységre gondoltam, hanem arra, hogy kaució első lakbér ilyesmi. Napi 29€-ért a Buchbindert vagy a(z) Europcar kibérelhető.
Napi 29-ért nemigen (a legkisebb furgon is 50-60 €/nap mindkettönél....) A "már napi 29 €-ért" szlogen úgy értendö, hogy
a., személyautóra vonatkozik, azon belül is ca. a 3-ajtós Opel Corsa, VW Polo, ilyesmi
b., általában min. egy heti bérlésnél meg ezt a tarifát...
c., a Buchbindernél van speciális tarifa a reklámfeliratos kocsira, ott esetleg belefér az egyel nagyobb autó is a 29.-€-ba, de az ilyen autóik elég korlátozott számban vannak a telephelyeken, és legtöbbször úgy kell kisírni, mert magától fel sem ajánlják.
(még mielött vita lenne: sokszor béreltem már különbözö méretü kisteherautókat, legutoljára éppen ma.....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Csibijuza
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Juszt se adom fel! :)
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
10 éve 11 hónapja #39148
Írta: Csibijuza
Csibijuza válaszolt a következő témában: Költözés, költöztetés
Elismerem, pontosan nem néztem még utána a költözős kocsinak, mert még nem kellett. Ennyi. Csak láttam reklámkocsit. Hamarosan kell. Vagy soha. Vagy. De a vagy az biztos.
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up.
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
10 éve 11 hónapja #39153
Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Költözés, költöztetés
Gejzám!
Nem, hogy 29 de már 20 euróért is bérelhetsz kis teherautót!
LINK1
A sixnél még olcsóbb. Igaz, hogy csak 100 km van az árban! LINK2
Nem, hogy 29 de már 20 euróért is bérelhetsz kis teherautót!
LINK1
A sixnél még olcsóbb. Igaz, hogy csak 100 km van az árban! LINK2
DCT
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
10 éve 11 hónapja #39160
Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Költözés, költöztetés
Aha, ezt ismerem: az AB xy eurós akció mindig vicces, maga a honlap is, mert semmire nem jó. Egyébként nem a mezítlábas kölcsönzőkről beszéltem, hanem a Csibijuza által konkrétan említett Buchbinder-ről és Europcar-ról.
A Sixt úgyszintén jó példa, próbálj meg ennyiért konkrétan foglalni. Megsúgom: "leider ist zum angegebenen Zeitpunkt oder an der angegebenen Station die angefragte Fahrzeugklasse nicht verfügbar". Mellesleg ez akciós ajánlat, még négy napig érvényes. Én mindenesetre a maradék négy napra a környéken nem találtam autót ennyiért. Sőt, a kedvedért megnéztem Hannovert is: ott sincs. Tipikus néphülyítés.... De azért cserében felajánlja ugyanazt az autót más tarifában laza 152 €/napért.
Pont erről szólt a posztom, nem bedőlni a reklámnak, hanem konkrétan megpróbálni...
A Sixt úgyszintén jó példa, próbálj meg ennyiért konkrétan foglalni. Megsúgom: "leider ist zum angegebenen Zeitpunkt oder an der angegebenen Station die angefragte Fahrzeugklasse nicht verfügbar". Mellesleg ez akciós ajánlat, még négy napig érvényes. Én mindenesetre a maradék négy napra a környéken nem találtam autót ennyiért. Sőt, a kedvedért megnéztem Hannovert is: ott sincs. Tipikus néphülyítés.... De azért cserében felajánlja ugyanazt az autót más tarifában laza 152 €/napért.
Pont erről szólt a posztom, nem bedőlni a reklámnak, hanem konkrétan megpróbálni...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....