- Köszönetek: 1
Tag kilépése GBR-ből
- Kingi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Hogyan tudom egy Gbr-ből kilépni? Van -e valami jogi következménye?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szerintem jogi nincs, de anyagi az lesz! A Gbr-ben a tagok gyakorlatilag önálló vállalkozók!Kingi írta: Hogyan tudom egy Gbr-ből kilépni? Van -e valami jogi következménye?
Ha összevesztél a többi taggal, megszivatnak! Békés megoldásnál kifuthatsz nullára!
DCT
- Kingi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 1
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kingi írta: Nem vesztem össze senkivel,jó munka kapcsolatban dolgozom. Csak a kilépési menetelre vagyok kiváncsi. Mik a teendők stb.
DCT
- csegzit1980
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
5-en alapitottunk 1 gbr-t aminek a papirmunkája csak el lett inditva sem adószámunk sem gbr szerződésünk nincs csak 1 blokk hogy befizettünk 46 eurot ennyi.
az lenne a kérdésem hogy ebből a gbr-böl 3-an szeretnénk kilépni és ezt hol és hogyan tudjuk végrehajtani.
a válaszokat előre is köszönöm.
- DrWatson
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 15
csegzit1980 írta: Sziasztok forumozók!
5-en alapitottunk 1 gbr-t aminek a papirmunkája csak el lett inditva sem adószámunk sem gbr szerződésünk nincs csak 1 blokk hogy befizettünk 46 eurot ennyi.
az lenne a kérdésem hogy ebből a gbr-böl 3-an szeretnénk kilépni és ezt hol és hogyan tudjuk végrehajtani.
a válaszokat előre is köszönöm.
Szia !
Elmentek hárman egy könyvelőhöz, és az helyben kitölti azt az egy nyomtatványt, amire szükség van a kilépéshez,. Ez fejenként 15 euro-ba kerül. Azt, hogy a könyvelő mennyit kér a munkáért , nem tudom, mert amennyi könyvelő, annyi ár. A kilépési papírt, akár fax-on, vagy postán is el lehet küldeni az illetékes hivatalba, a válaszlevél a bejelentett ( a GbR-be belépéskor megadott ) , német lakcímetekre fog érkezni.
A másik módszer, hogy ugyanoda bementek, ahol a GbR-t alapítottátok, és ott helyben elintézik a kilépést is. Ekkor megspóroljátok a könyvelő díját. Szerintem ez az egyszerűbb.