- Köszönetek: 0
Ha nem fizetik ki a munkavállalót
- rimoldi
- Újonc fórumozó
-
Miért, neked nem lenne fura, ha a munkaadód egyik napról a másikra mindent megvon tőled, amit előtte megengedett, majd amikor rákérdezel, hogy mégis mi történt, nem mond semmit? Olyan lehetetlenné teszi az életedet a munkahelyen, hogy te mondasz fel saját magad. Neked hogy esne, hogy a ledolgozott napokért sem kapod meg a jussod?
Meg olyan régóta nem dolgozott a családnál, hogy befészkelte volna oda magát. Először arra gyanakodtunk, mikor mondta, hogy megváltozott a csaj viszonya felé, hogy biztos féltékeny rá. De még ez is kizárva, mert a férj reggeltől estig dolgozott.
Meg az is érthetetlen, hogy akkor a VHS-t miért hívta fel a család, hogy utalják vissza az ismerősnek a tanfolyam árát? Ebben reménykedett, hogyha ezt megcsinálták, akkor biztos fizetnek is, és tessék...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 204
1: engem is rugtak már ki ugy hogy holnaptol ne jöjjön. En is rugtam ki embereket igy.rimoldi írta: Igen mindig szabadidejében telefonált, de nem órákig.
Miért, neked nem lenne fura, ha a munkaadód egyik napról a másikra mindent megvon tőled, amit előtte megengedett, majd amikor rákérdezel, hogy mégis mi történt, nem mond semmit? Olyan lehetetlenné teszi az életedet a munkahelyen, hogy te mondasz fel saját magad. Neked hogy esne, hogy a ledolgozott napokért sem kapod meg a jussod?
Meg olyan régóta nem dolgozott a családnál, hogy befészkelte volna oda magát. Először arra gyanakodtunk, mikor mondta, hogy megváltozott a csaj viszonya felé, hogy biztos féltékeny rá. De még ez is kizárva, mert a férj reggeltől estig dolgozott.
Meg az is érthetetlen, hogy akkor a VHS-t miért hívta fel a család, hogy utalják vissza az ismerősnek a tanfolyam árát? Ebben reménykedett, hogyha ezt megcsinálták, akkor biztos fizetnek is, és tessék...
2:Juss? Már megint az elképzelés hogy ez egy reguláruis munkahely volt. NEM AZ.
3: Ha nem mondja el miért rakták lapátra, ne firtassuk, de akkor ne is ugráljon.
4. megszoktam, hogy a másik oldalt is meghallgaton. Itt most ez sajna kimarad.
- rimoldi
- Újonc fórumozó
-
Én sem hallottam a másik felet, de úgy gondolom lehettek volna korrektebbek is...
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 204
Sorry, de sok az ellentmondás a storyban.Febr. 24-ével megszűnt az állása, mert a család közölte vele, hogy pénteken van az utolsó napja. A család írt egy papírt, amiben senkinek nincs a másik felé tartozása. Az ismerősöm közölte, hogy neki bizony lenne, a fizetése. Odaírták a papírra, hogy 24-én leszámolnak és fizetnek neki, de ez nem történt meg, még majdnem azt hozták ki, hogy neki kelljen még fizetnie.
Inkább ugy hangzik, hogy kiborult a bili, nem akarnak töle semmit de ha ugrál még követelhetnének, amugy tschüß menjen haza.
- rimoldi
- Újonc fórumozó
-
Megnyugtatlak, már haza ment
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
azért Attila mellett szóljon annyi, hogy nem tudom egy au pair még is mi a fenét szeretne?
Általában fiatal leánykák nyelvtanulási lehetősége némi zsebpénz +nyelvtanulás+ meg idegen tájak, emberek.......
Ha sok eurot szeretne keresni, miért nem egy bank generaldirektor-i állását pályázta?
Ja, hogy ez egy au pair állás...akkor csak zseblé van, meg sok-sok házimunka
A telefont meg Én is ki fizetettném.....a cucializmusnak 20 éve vége van, ha fogyasztasz, fizess!
üdv kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...