- Köszönetek: 1407
Mobilinternet Németországban
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Ez végtelenül egyszerü! Nekünk ez van 2 telefonra is. (Iker csomag). Még egyszer nem meritettem ki a tapifonnal ezt a 100 MB-t, mert hiába szuper "nagy" a telefonok (samsung) képernyöje, az internet élvezhetetlenül kicsi, ezért csak abszolult szükség esetén használjuk erre! (Pl Blitzer.de apps.) Kivállóan müködik és böven elég! S mivel az itteni statisztika is alaposan tükrözi, hogy nem keveset vagyok a neten*, ebböl látszik, hogy fix gépeken használjuk 98%-ban az internetet! Egyébként a laptopokat útközben is lehet a gyakran található nyitott HOTSPOT-on használni. Aki meg a tapifonon akar mindenáron netezni az meg is érdemli!Gergoo írta: Limit nélkülit keresett, ez nem egyenlő a kedvezővel (pláne, hogy limit nélküli mobil internet a földkeregségen nincs) A korlátozott sebességgel nem csak tv-t nézni nem lehet hanem jó ha óránként 30 üzenetváltást le tud bonyolítani valaki skype-on. Nevetséges, nem is értem miért ajánlod ezt a 100MB+lósz@r csomagot!
*Német munkahelyen 1 gép, német lakáson 2 gép egy laptop, magyar lakáson 1 gép, 1 laptop >> plusz a két tapifon az egész világon minden eshetöségre! S a több mint 4000** beirásomat garantáltan nem egy "fummelfon"-on irtam!
** + amik nem jelentek meg, s ez sem kis számú, amint ezt mindketten tudjuk! :chuckle:
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Szerintem a kérdező is szeretne otthon, optikai neten hasítani 98-99%-banDECOTEXT írta: Aki meg a tapifonon akar mindenáron netezni az meg is érdemli!
Amúgy egy országba érkezve kb. így néz ki a dolog.
Okmányok ellenőrzése, csomagok begyűjtése, kilépés a váróterembe, 100-300 méter és máris veszem a sim-et.
- mahlzeit
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 604
Hat ja, optikai neten en is szeretnek hasitani:) Sajnos technikailag nem lehetseges:)Gergoo írta:
Szerintem a kérdező is szeretne otthon, optikai neten hasítani 98-99%-banDECOTEXT írta: Aki meg a tapifonon akar mindenáron netezni az meg is érdemli!
de millió oka lehet, hogy még nem tud. Az más kérdés, hogy amit szeretne arról még csak álmodni mernek sokan akik mobil eszközöket ( :wait: nem csak tapiphone-t) használnak napi szinten.
Amúgy egy országba érkezve kb. így néz ki a dolog.
Okmányok ellenőrzése, csomagok begyűjtése, kilépés a váróterembe, 100-300 méter és máris veszem a sim-et.Ha a hely mellett van konkurens szolgáltató értékesítés is, akkor belefeccölök még 5-10 percet és veszek még egyet. Kicsattogok, taxiba ülök, elfoglalom a szállásomat, lezuhanyzom és letesztelem, hogy mit kaptam a pénzemért. Természetesen elötte interneten utana olvastam, hogy melyik szolgaltatótól érdemes sim-et venni és nem bohóckodok olyannal ami már perceken belül a kukában köthet ki!
Ez a SIM vasarlas okes ha vhova ideiglenes megy az ember. Itt a nemeteknel ha van mar cim lakni, akkor nem art egy lefedettseg ellenorzes..
A 100MB-os korlat meg szerintem loturo mobilnetnek. Szal DCT lehet te nem hasznalod a mobil netet, de aki hasznalja, annak azert egy 1G csomag min. ajanlott:)
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Így van. 100 MB az vicc kategória. Havonta fél óra facebook, e-mailek és néhány (mobil) weboldal. Skype-ot Vibert el lehet felejteni! Max. 2 óra és annyi a 100MB-nak. Inkább csak 1.mahlzeit írta: A 100MB-os korlat meg szerintem loturo mobilnetnek. Szal DCT lehet te nem hasznalod a mobil netet, de aki hasznalja, annak azert egy 1G csomag min. ajanlott:)
2 évre fut minden adroid kütyümön Mobile Counter (Pro). A 100 Mb-ot 20 perc alatt megeszem vagy kevesebb idő alatt. Most van otthon 80/20 netem és így használok :wait: mellette 15GB mobilt havonta (most néztem meg) kizárólag androidról. Mi lenne ha windows-os tabletről vagy laptopról nyomnám? :woohoo:
- lásmüh
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 1
Egy hozzáértőt kérdeznék, hogy sok internethez és kevés telefonáláshoz, magyarországi vezetékes és mobil is, melyik a legjobb O2-es feltöltő csomag? Itt (egy kis falu) csak egy O2 meg egy Vodafon üzlet van.
Köszi!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
lásmüh írta: Egy hozzáértőt kérdeznék, hogy sok internethez és kevés telefonáláshoz, magyarországi vezetékes és mobil is, melyik a legjobb O2-es feltöltő csomag? Itt (egy kis falu) csak egy O2 meg egy Vodafon üzlet van.
Szerintem rossz választás! A lányom hasonlóval kezdett Münchenben, de
mivel messze nem területefedett, az O2 így hamar kiszállt ebből a buliból!
Külföldön meg mér rosszabbak a lehetőségek. (Próbálta)
DCT