- Köszönetek: 16
Mobilinternet Németországban
- kormi33
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Teljesen egyetértek Attilával. Szintúgy Aldim,és Fonicom van. Aldiba úgyis jár az emberfia bevásárolni,havonta 1-szer 15€ -ért feltöltöm. A Fonicon meg a netes regisztráláskor be lehet állítani egy egyszerű JA küldésével a 10 €-s feltöltést bankszámláról,ki se kell mozdulni. :laugh:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A skype-ot még nem próbáltam mert van videóhivás is rajta. Na, ez baró, csak haza az otthoni oldal nem akarja a hivást fogadni.(Próbáltuk) Itt viszont jól megy!
DCT
- laolaj
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 45
kb 2 hónap múlva nekem is választanom kellene valamit csak még nem tudom mit.. :whistle:
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 204
Attol függ mire fizetsz be. HandyInternet 500MB, napi internet napi500MB, havi komputer-internet 5GB.laolaj írta: Amiket itt felsoroltatok azoknak mennyi az adatforgalom limitje?
kb 2 hónap múlva nekem is választanom kellene valamit csak még nem tudom mit.. :whistle:
www.alditalk.de/web/
www.fonic.de/html/bestellen.html
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
laolaj írta: Amiket itt felsoroltatok azoknak mennyi az adatforgalom limitje?
Nálam nincs limit Flatrate! Belföldi (német) hivások mobilra is benne vannak! csak ha külföldre hivok illetve külfölről hivok van külön dijszabás, de az sem sok! Karácsonykor voltam otthon, a számla a végén 25 euron volt.... ez okés szerintem. Itt (D) csak a 29.90 van havonta, de nálam ez állítólag egy "kinálat volt" szerődés változtatásra, tehát nem új szerődés, hanem "hosszabbitás máshogy".... A telefonért külön 1x 45€- kellett kiperkálni, de hát az ára 450 euró körüli!
DCT
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 204
Ennek fejében 2 évre kötött vagy havi 20-euroért, és a 100 perc fölött minden perc 29 Centbe kerül. egy nyomorult SMS pedig 19 centbe.
Magyarországra a flattol függetlenül 69 Cent/min a vezetékesre és 98 cent / min a mobilhivás.