Jogosítvány honosítása Németországban
- Kati
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Magyarok fogjunk össze
Kérdésem az lenne, hogy a lányom augusztusban 3 hétre hazamegy a B kategóriás jogsit letenni és, hogy itt elfogadják ezt majd ha német jogosítványra szeretné cserélni?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keeek
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 35
Egy dolog viszont nekem sem vilagos, erre figyeljetek oda, vagy tudakoljatok meg addig:
az en magyar jogsimmal elvileg szabad volt vontatnom (csak az első két évben nem), de a német amit kaptam szerint nem vontathatok. Nem tudom egyedi tévedés-e, vagy itt kicsit különböznek a kategóriák, mindenesetre picit bosszanto.
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 464
Hát azt ugyan nem tudom, hogy mit akartál vontatni, de a sima B kategóriájú jogosítvánnyal max. 750 kg megengedett össztömegű utánfutót vontathatsz ill. annál nagyobbat is, ha a vontatmány és a vontató autó megengedett össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát. Időbeli korlátozás nincs.keeek írta: Egy dolog viszont nekem sem vilagos, erre figyeljetek oda, vagy tudakoljatok meg addig: az en magyar jogsimmal elvileg szabad volt vontatnom (csak az első két évben nem), de a német amit kaptam szerint nem vontathatok. Nem tudom egyedi tévedés-e, vagy itt kicsit különböznek a kategóriák, mindenesetre picit bosszanto.
Persze gondolom Kati lányának ez nem is lesz szíve vágya az elején..... :chuckle:
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- jánkri1
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
- zigeuner
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- Köszönetek: 169
- bayer
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 16
Vagy német orvosi + honosítás a jobb irány? Kérek tanácsokat, aki járt már ebben a cipőben....