- Köszönetek: 464
Téli nyári gumicsere
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Athena1985
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- Köszönetek: 332
Mivel a munka dolog nálam jövő év augusztusáig nem igazán játszik (sajnos), Penny-be járáshoz tökéletes:)
DECO: Köszi!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Azért mert annyi.DECOTEXT írta: Miért 150-200 euro? Nálam a kivalló, vadi új, conti (17 zoll, 107€/db) "Wintercontact", centirozva, s felrakva felnire.
- DECOTEXT
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gergoo írta:
Azért mert annyi. Van egy márka amihez ragaszkodom, a méret adott és 150-200 juró (csak a gumi) V-Z-H igény szerint.DECOTEXT írta: Miért 150-200 euro? Nálam a kivalló, vadi új, conti (17 zoll, 107€/db) "Wintercontact", centirozva, s felrakva felnire.
Oké! Elhiszem. Persze olyan kocsihoz amivel Te jársz, kellenek a széles papucsok! :chuckle:
DCT
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- DECOTEXT
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gergoo írta: ha-ha-ha :laugh: féláron sem kéne ilyen kocsi
OFF:
Nálunk volt egy ilyen. 1005 lóerős. (Ezeröt) Mi csináltuk a szerelési útmutatót, grafikákat stb. A mühelyben én is beleültem (álló motronál persze) olyan mint egy cokpit a repülőkön. A kolega arrébb vitte (csak ö vezethette) s amikor gázt adott a gumik a betonból kiszedtek egy darabot... Borzasztó egy monstrum. Középmotor van benne így csak a közepén nyitható, gyakorlatilag két fél autó az egész. Ja és azért ennél a gumikra ( veyron ) nem elég a 200 juron. Egy (1db) kerék 7200 euró, igaz a rosszabb gumival.
:hyper:
Ui: én mindig azt kérdeztem, hogy ki és hol akar ilyet használni. Meg hát hiába karbon meg alu, ezt is ugyan úgy összahajtogatja a kamion mint az en kocsimat! Németországban csak 4 helyen szervizelik.
DCT