- Köszönetek: 19
Németországi munkát keresek
- nagytotya
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Ha szabad, egy példa: én is egy gyárban dolgozom, ahova felvettek egy görög kollégát, aki csak angolul tudott. "Rásózták" egy amerikából származó pajtásunkra, akivel ugye megértette magát. (de ezen kívül csak a főnökkel). Szegény tette a dolgát, amit tudott, de az összes dokumentáció, amiből dolgozni kellett, németül volt és ráadásul egy idő után a teljesítményt is fokozni kellett . Ez pedig annélkül nem megy, hogy ne értse az ember, mi van a munkautasításokban leírva, még ha meg is mutatják, mit kell csinálni, néha-néha bele kell nézni azokba is, mert az ember feje sem káptalan.
Amikor pedig az amerikai szabin volt csak kézzel-lábbal tudtuk neki elmondani, mi a helyzet. 4 hétig bírta, aztán elment. Az amerikai szerint haza.
Üdv!
nagytotya
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Norbi89
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
- beya73
- Újonc fórumozó
-
- Andart
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Andart írta: Sziasztok. Szeretnék kijutni Németországba dolgozni. 32 éves vagyok, 10 évig tanultam a német nyelvet, igaz azóta sokat felejtettem, de pár hét alatt biztosan belejövök a társalgásba. Sajnos a szakmáimban vajmi kevés esélyem lenne kint munkát kapnom / reklámgrafikus, szoftverüzemeltető/ ezért bármilyen munkát elválalok..
Ez mondjuk csak akkor igaz, ha nem vagy jó vagy túlzottan igényes vagy a fizetésnél!! Reklámgrafikusként lehet, hogy nem kellesz, de eleve grafikusi állást lehet találni. Nem térsz ki arra, hogy milyen programokkal dolgozol, ismersz e pár 3D alkalmazást, s milyen a szabadkézi rajztehetséged?
(Mindegy, pályázz meg minden nagyobb céget a BRD-ben, legalább németül és angolul.)
Mit veszithetsz?
Ja, én is software üzemeltető vagyok! 100%-ban, több 64 bites computeren dolgozom, (WIN7 Ultimate) besegítek az adminnak is a cégnél, + az itthoni szabadidőm nagy részében is a gépeken evezek! Legalább 10-12 programott "üzemeltetek" az Offive 10-nél kezdve a photoshopon (CS5) át, a videókon keresztül a gifanimációkig, stb. Ez nem szakma! Ez az alkalmazások használata!
DCT
- Andart
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Üdv.