- Köszönetek: 0
Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- kissbandi
- Újonc fórumozó
-
Nekem csak 1 kérdésem lenne.
Már 10 hónapja dolgozom egy magyarországi cégnél Csepelen grafikusként.A fõnöknek németországban vannak még cégei ès foglalkozik nèmet cégalapításokkal is.
A csepeli webes studiónak megvan a német változata gbr formájában.
Namost 10 hónap könyörgés után az orrom elé tolt egy fél A/4 es papírt,hogy be vagyok jentve a kinti céghez...
Kérdésem: Németországban be lehet létrejöhet úgy munkaszerzõdé,hogy a munkaválalónak nem kell alàírni semmit?
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 204
Normál. Szerzödni kézfogással is lehet. Persze idegenek közt jo a sajtcédula egy két számmal.kissbandi írta: Kérdésem: Németországban be lehet létrejöhet úgy munkaszerzõdé,hogy a munkaválalónak nem kell alàírni semmit?
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm!!
Dolgoztam már nagyvállallatoknak is ugy hogy a szerzödést fél évvel a munka vége után küldték ki.
Amig fizetnek nem ugatok.
Persze a normál munkaviszony sok papirral jár, Steuerkarte, Versicherungen, stb.
- kriemhild
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 20
Bocsáss meg, de Mo-n sem kötsz "csak" szóban bármilyen szerzödést..vagy? Ez egy adás-vétel, a Te munkád adod el és nem mindegy, hogy kinek-mennyiért és milyen jogoknak az alapján. Egy minimális feltételeknek megfelelö megkötött szerzödésre mindig kell, hogy legyen idö, méghozzá irásban. Akkor nincs vita utólag, hogy mit értettél félre...Ezért csakis irásban állapodj meg, mindenben. Szabi, felmondás stb. is benne legyen.
- kriemhild
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 20
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 204
Vagy egész egyszerüen kiküldik és otthon kapja tovább a bérét.Gergoo írta: Srácok, szerintem elsiklottatok a dolog lényege felett! kissbandi Magyarországon dolgozik és gyanítom bejelentették egy minijob-ra vagy semmire mert az kizárt, hogy a magyar fillérek helyett cca. 3-400 eurót fizetnének kint utána!