- Köszönetek: 1407
Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
A szóbeli igéretek nem számitanak!stbe írta: Én csak azért írtam le az esetemet, hogy mások okuljanak belőle. Válogassák meg a közvetítőjüket. Hiszen első alkalommal egyedül nehéz külföldön papírokat, lakcímet, bankszámlaszámot, vállalkozást indítani. Sok a hiéna közvetítő aki nyerészkedni akar a kint munkát vállalni szándékozókon. Tisztelt a kivételnek. Ne igérjenek olyat ami nem igaz. Az hogy valaki bedől nekik, az nem menti fel az ígérgetőt.
Aki ilyennek hisz, az maga a hibás a dologban!
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 604
Csak egy komment. A magyar ptk szerint:DECOTEXT írta:
A szóbeli igéretek nem számitanak!stbe írta: Én csak azért írtam le az esetemet, hogy mások okuljanak belőle. Válogassák meg a közvetítőjüket. Hiszen első alkalommal egyedül nehéz külföldön papírokat, lakcímet, bankszámlaszámot, vállalkozást indítani. Sok a hiéna közvetítő aki nyerészkedni akar a kint munkát vállalni szándékozókon. Tisztelt a kivételnek. Ne igérjenek olyat ami nem igaz. Az hogy valaki bedől nekik, az nem menti fel az ígérgetőt.
Aki ilyennek hisz, az maga a hibás a dologban!
LINK , a 4. resz, kotelmi jog resz az erdekes.216. § (1) Szerződést jogszabály ellenkező rendelkezése hiányában akár szóban, akár írásban lehet kötni. A szerződési akaratot ráutaló magatartással is kifejezésre lehet juttatni.
Ez megint nem olyan egyszeru, hogy aki elhitte az a hibas. Ha van tanu es amugy jogilag megfelelo a szobeli megallapodas, akkor az szerzodes es perelheto. Mas kerdes, hogy a gyakorlatban ez mennyire bizonyithato.
Nyilvan irott szerzodes nelkul eleg gyengek az eselyek, de a kimondott szonak is sullya van!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez itt nem Mo. Akkor követeld a pénzedet otthon, ez a § csak otthon érvényes!! Itt a kezdetben engem is beetettek. Hidd el tapasztalatból tudom, hogy az igéretek még a bíróság előtt sem érvényesek, mert akkor jön az, hogy "Fahrlaessig" voltál azzal, hogy nem írásban és nem infromáltad magad...(Ráadásul az "ellenfeled" is hoz kapásból 40 tanút, hogy Te értetted félre.) s még örülhetsz, ha nem téged monyoznak meg rágalmazásért!.mahlzeit írta: A magyar ptk szerint:
LINK , a 4. resz, kotelmi jog resz az erdekes.Ez megint nem olyan egyszeru, hogy aki elhitte az a hibas. Ha van tanu es amugy jogilag megfelelo a szobeli megallapodas, akkor az szerzodes es perelheto. Mas kerdes, hogy a gyakorlatban ez mennyire bizonyithato.Nyilvan irott szerzodes nelkul eleg gyengek az eselyek, de a kimondott szonak is sullya van!216. § (1) Szerződést jogszabály ellenkező rendelkezése hiányában akár szóban, akár írásban lehet kötni. A szerződési akaratot ráutaló magatartással is kifejezésre lehet juttatni.
DCT
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
Amire figyelni kell, ha külföldön akar dolgozni
Szerintem világos...nem?
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
Ha minden kötél szakad majd Ők talán teszik a dolgukat (mondom talán!)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...
- Gabi1983
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0