- Köszönetek: 1407
Manduláék esélyei
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Mandula írta: És most könnycsorgatva elbúcsúzom tőled ,keresek olyan oldalt ahol pozitív és kedves emberekkel vehetem fel a kapcsolatot és akikkel egyszer közösen rostélyozhatok a kertecskémben egy jó kis KV vagy egy hideg sör mellett .
Kedves Mandula! Én vettem a fáradságot és humánusan kommunikáltam veled, de úgy látszik menthetetlen vagy!
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szerintem a legjobb, ha csak olvasok, és nem mondom el mit gondolok.
DCT
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Igen, ezt (Te is) benézted :laugh: Már az első hozzászóláskor hangsúlyozta, hogy nem kioktatást vár! Persze, az összes létező, fórumon bicskanyitogató stílusban elkövethető dolgot Ő azért cserébe megengedte magának.DECOTEXT írta: Tényleg ennyire más lettem, hogy már nem érzem mások érzékenységét? Nem tudtam , hogy itt lelki vigaszt várnak a fórumozók! Bocs!
Amúgy gyanítom Írországból pattannának, ott ragad (nagyon) sok hülyeség az emberekre.
- Perszike
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 55
Hopp látom itt is volt moderálás :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Am´gy szerintem már a nyitó HSZ-ére sem kellett volna senkinek sem semmit reagálnia,tán észre vette volna magát......
Szép estét!
Perszike
- Heditta
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 69
Remélem túltetted magad a számodra negatív hozzászólásokon! Talán nem törli Gerő amit most leírok :whistle:
Rosszul kezdtél hozzá, de minden kezdet nehéz :silly: Ne mástól várd, hogy megmondja mit tegyél, mik az esélyeid! Ezt egyedül te és a családod döntheti el, hiszen ez a ti életetek, meg van a számotokra fontos dolgok fontossági sorrendje, ami mindenkinél más. Hogyan is mondhatnánk meg mi idegenek, hogy autóval gyere vagy kutyával, illetve anélkül, hozd a gyereked vagy ne, legyen már előre dajkád, vagy éppen hagyd otthon az anyósod :woohoo: ...Szóval ezekkel a banális dolgokkal azt akarom kifejezni, mindenkinek más a fontos, mindenki mástól boldog, ezért a te boldogságodban egyedül te dönthetsz!! Kizárólag a család véleménye számít!
Részemről nincs gondom a régiekkel, időnként ölre mennek egymással és igen néha felfedezhető kritika a vélemény helyett és időnként egy kalap alá vesznek bizonyos népcsoporttal minket :lol:
Ti váltottatok már egyszer országot, hiszem most Angliában vagytok és gondolom nem ott születtetek (de csak gondolom lehet, h tévedek
Az esélyek miatt írom ide csakúgy.... egy emberrel közlik, hogy rákos beteg...van aki azt kérdi mennyi az esélyem a túlélésre? Van aki azt kérdi, mennyi az esélyem, h belehalok? Van akinek a 20% túlélési lehetőség elég, van akinek a 80% túlélés is kevés...... mindenki másképp reagál a %-okra. Szerintem nagyon sokan nem kérdeztük meg a fórumozókat, h jöjjünk avagy se....mégis itt vagyunk és éljük életüket, pedig biztosan sokunknak mondták volna: NE gyere! Megkockáztatom, h annak idején DCT és Prosperus sem mástól kérdezte meg, h jöjjön vagy maradjon...eldöntötték magukban vagy a családban, pedig akkor még meg is volt nehezítve a lehetőségük. :woohoo:
Szóval tény, hogy kellenek bizonyos feltételek a kijövetelhez amiket ha az ember magától nem tud és kérdeznie kell, akkor jobb HA A SEGGÉN MARAD!
A saját tapasztalatomból mondhatom.... egyedül, ismerős nélkül itt lenni nagyon nehéz. A saját bőrödön tanulod meg az itteni szokásokat, lehetőségeket. Mindent magadnak kell felfedezni, ötletelni. De NEM lehetetlen, CSAK nehezebb! Nyelvtanulás szempontjából viszont jobb, mert itt tuti rá vagy kényszerítve, h fejleszd magad, mert helyetted senki nem megy be a hivatalba! :woohoo:
Üdv és kitartás: Hédi
- prosperus
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Erröl beszelünk!!!Na mindegy pedig epp akartam irni par dolgot. De most mar mindegy.
(Ja es a kozelunkben van pl. angol iskola, pontosabban amerikai. Havi 1000Eur per fo..)
Ami schuli 1.000 Euro :whew:
A Juliska ingyen szeretne, mert ra es fiara vartak eddig is.
Draga Hajcsikam, mar kesö, ez akkor jön es akkor aktualis.
Gergö Bruder a sarokba allitott arcal a fal fele............... :confused:
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!