- Köszönetek: 1145
Nem is akar a magyar dolgozni
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Ezek "tavalyi adatok" :laugh: idén partnerünk ha kedves is akarok lenni max. csepegtetett valamit. Legszívesebben ide írnám amit írt amikor feladta :laugh: de sajnos vagy szerencsére (nem hiányzik a szokásos, óriás felhördülés)mahlzeit írta:
En tovabbra sem ertem akkor, hogy minek oltok energiat magyar munkaero keresesbe?Gergoo írta:
Igen? Valóban? Egyoldalúan? Hát, nem tudom! Még itt a fórumon is többségben vannak a megbízhatatlan munkaadó sztorik, szerintem elfér a balance!Rian írta: Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!
Nem helyes ítélkeznit nem értem. Majd ha Te is 1000 jelentkezőből, jó ha egy kezeden meg tudod számolni hány is veszi fel valójában és idejében a munkát, mennyiről nem derül ki ezek után, hogy fingja nincs is a szakmájához vagy csak egyszerűen képtelen felvenni a tempót... na majd akkor nézd mennyi időt tötltöttél a többi 995 emberrel, hívtad telefonon, e-mail-eztél (mert kérdés az mindig van :laugh: ) Na majd akkor (úgy néhány ezer eurónyi munkát beleölve a nagy büdös semmibe akkor ne ítélkezzél! Kíváncsi lennék erre! :laugh:Lehet tul globalistan gondolkozom, de ha nem jon ki a business case, akkor tovabb kell lepni es mas megoldast keresni..
Amúgy én sem értem prosperus-ék miért erőltetik még!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
"Azért mert kizárt dolog, hogy ne jönne meg az emberek esze és ne tanulnák meg a nyelvet'"
Háááát, fingers crossed de az elmúlt néhány hónapban csepegtetett hirdetésekre történt jelentkezéseknél ennek még híre sincs!
Na, nem baj, jövőre legfeljebb megnyitjuk a
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nos, akkor nagyon csodálkozom a lengyeles beszámolódon, mert mielőtt Münchenbe költözött a lányom, Bad Homburgban lakott, s mi sokszor voltunk Frankfurtban is (a.M.) Mi nem tapasztaltul az átalad leírt lengyelinváziót. Azt viszont igen, hogy az A2 Dortmundtól Berlinig valóban teli lengyel rendszámú kamionnal és kocsival!prosperus írta: Különben minden rendben DecoUram?Ha megbököd a Linken a hazam, helyem, otthonom,...........lathato, hogy Frankfurt am Main.A masik, hogy miota 2 Frankfurtunk lett a Ffm. lett Frankfurt a masik maradt Frankfurt am Oder.................
DCT
- prosperus
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
nem all szandekomban ismetelgetni magam, de eddig nem reszleteztem,
de mivel ravezettel, reszletezzük......
Igazad van.
Bejelentkeznek a melosok, hogy 100%-an jönnek. Az utolso nap meghal az anyos,
a Mutti, viszket a ................, eltört a kezem, stb. marhasagok.
Mivel mi hivatalosan, mint nemet munkavallalo foglalkoztatunk minden
dolgozonkat, beindul a szemelyzeti osztaly munkaja mint a katyusak...........
Lefoglaljuk es kifizetjük elöre a szallasokat ami 6 melosnal +/- 1.000-1.200 Euro,
Bejelentjük öket a betegbiztositonal, elökeszitjük a lakas bejelentöt, a Freizügigkeits-
bescheinigungot, Munkaszerzödeseket, Tagelohnberichteket nevre szoloan,
ami egy napi munkaja a szemelyzetisnek.
Mivel nem jön a magyar fel kell vennünk nemeteket (es hadd ne mondjam mahlzeitnak, hogy a magyar annyit keres nalunk mint a nemet) akiknek
ugyanugy el kell intezni a hivatalos eljarasokat amit a szemelyzetis a magyarok
hozzalaasa miatt meg kell hogy semmisitsen.
Egyszerüen azt nem ertem...................
Az, hogy több szaz eurot eltelefonalunk a nagy semmire az teny.
Tehat meg el sem kezdtek dolgozni maris veszteseget okoznak cegünknek.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Katasztróóóóóóóóóóóófa de hát Ti tudjátok mi a rentábilis még nektek!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 604
Hat ha ugyanannyiba kerul a magyar munkaero problemakkal, mint a nemet, akkor le a kalappal, hogy ezek utan energiat fektetsz ebbe. De tenyleg, miert?prosperus írta: Gergoo Uram,
nem all szandekomban ismetelgetni magam, de eddig nem reszleteztem,
de mivel ravezettel, reszletezzük......
Igazad van.
Bejelentkeznek a melosok, hogy 100%-an jönnek. Az utolso nap meghal az anyos,
a Mutti, viszket a ................, eltört a kezem, stb. marhasagok.
Mivel mi hivatalosan, mint nemet munkavallalo foglalkoztatunk minden
dolgozonkat, beindul a szemelyzeti osztaly munkaja mint a katyusak...........
Lefoglaljuk es kifizetjük elöre a szallasokat ami 6 melosnal +/- 1.000-1.200 Euro,
Bejelentjük öket a betegbiztositonal, elökeszitjük a lakas bejelentöt, a Freizügigkeits-
bescheinigungot, Munkaszerzödeseket, Tagelohnberichteket nevre szoloan,
ami egy napi munkaja a szemelyzetisnek.
Mivel nem jön a magyar fel kell vennünk nemeteket (es hadd ne mondjam mahlzeitnak, hogy a magyar annyit keres nalunk mint a nemet) akiknek
ugyanugy el kell intezni a hivatalos eljarasokat amit a szemelyzetis a magyarok
hozzalaasa miatt meg kell hogy semmisitsen.
Egyszerüen azt nem ertem...................mi a banatnak veszik el attol a lehetöseget aki tenyleg dolgozni szandekozott.
Az, hogy több szaz eurot eltelefonalunk a nagy semmire az teny.
Tehat meg el sem kezdtek dolgozni maris veszteseget okoznak cegünknek.
Miota te kimentel nagyon megvaltozott Mo. Valoszinuleg azert erted, ertitek, ertjuk egymast sok esetben felre:) En valoszinuleg a helyedben inkabb elveznem azt a nyugalmat ami BRD-ben van, amit felepitettel magadnak, mintsem ilyen problemakkal foglalkozzak..