Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Nem is akar a magyar dolgozni

Több
13 éve 6 hónapja #24605 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

mahlzeit írta:

Gergoo írta:

Rian írta: Mindig csak egy oldalúan ismerjük a különböző sztorikat,hogy mi van a háttérben azt igazán nem tudjuk! Így szerintem nem helyes ítélkezni s ráadásul általánosítani!

Igen? Valóban? Egyoldalúan? Hát, nem tudom! Még itt a fórumon is többségben vannak a megbízhatatlan munkaadó sztorik, szerintem elfér a balance! ;)
Nem helyes ítélkeznit nem értem. Majd ha Te is 1000 jelentkezőből, jó ha egy kezeden meg tudod számolni hány is veszi fel valójában és idejében a munkát, mennyiről nem derül ki ezek után, hogy fingja nincs is a szakmájához vagy csak egyszerűen képtelen felvenni a tempót... na majd akkor nézd mennyi időt tötltöttél a többi 995 emberrel, hívtad telefonon, e-mail-eztél (mert kérdés az mindig van :laugh: ) Na majd akkor (úgy néhány ezer eurónyi munkát beleölve a nagy büdös semmibe akkor ne ítélkezzél! Kíváncsi lennék erre! :laugh:

En tovabbra sem ertem akkor, hogy minek oltok energiat magyar munkaero keresesbe?:) Lehet tul globalistan gondolkozom, de ha nem jon ki a business case, akkor tovabb kell lepni es mas megoldast keresni..

Ezek "tavalyi adatok" :laugh: idén partnerünk ha kedves is akarok lenni max. csepegtetett valamit. Legszívesebben ide írnám amit írt amikor feladta :laugh: de sajnos vagy szerencsére (nem hiányzik a szokásos, óriás felhördülés) ;) jelenleg nem férek hozzá régebbi e.mail-ekhez.
Amúgy én sem értem prosperus-ék miért erőltetik még! :unsure: Komolyan...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #24606 Írta: Gergoo
Még valami! A kizárólagos egy éves hirdetést ennek ellenére megrendelte, a következőkkel:
"Azért mert kizárt dolog, hogy ne jönne meg az emberek esze és ne tanulnák meg a nyelvet'"
Háááát, fingers crossed de az elmúlt néhány hónapban csepegtetett hirdetésekre történt jelentkezéseknél ennek még híre sincs!
Na, nem baj, jövőre legfeljebb megnyitjuk a
Code:
komolyjoskavagyok@freemail.hu
és az
Code:
alommunkanemetorszagbannyelvtudasnelkuloriasfizetesert@mailbox.hu
e-mail címes, naon komoly hirdetők előtt kapuinkat! :laugh:

• DECOTEXT
  • Nem elérhető
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
13 éve 6 hónapja #24607 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

prosperus írta: Különben minden rendben DecoUram?Ha megbököd a Linken a hazam, helyem, otthonom,...........lathato, hogy Frankfurt am Main.A masik, hogy miota 2 Frankfurtunk lett a Ffm. lett Frankfurt a masik maradt Frankfurt am Oder.................

Nos, akkor nagyon csodálkozom a lengyeles beszámolódon, mert mielőtt Münchenbe költözött a lányom, Bad Homburgban lakott, s mi sokszor voltunk Frankfurtban is (a.M.) Mi nem tapasztaltul az átalad leírt lengyelinváziót. Azt viszont igen, hogy az A2 Dortmundtól Berlinig valóban teli lengyel rendszámú kamionnal és kocsival!

DCT

• prosperus
  • Témaindító
  • Nem elérhető
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #24608 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Gergoo Uram,
nem all szandekomban ismetelgetni magam, de eddig nem reszleteztem,
de mivel ravezettel, reszletezzük......
Igazad van.
Bejelentkeznek a melosok, hogy 100%-an jönnek. Az utolso nap meghal az anyos,
a Mutti, viszket a ................, eltört a kezem, stb. marhasagok.
Mivel mi hivatalosan, mint nemet munkavallalo foglalkoztatunk minden
dolgozonkat, beindul a szemelyzeti osztaly munkaja mint a katyusak...........
Lefoglaljuk es kifizetjük elöre a szallasokat ami 6 melosnal +/- 1.000-1.200 Euro,
Bejelentjük öket a betegbiztositonal, elökeszitjük a lakas bejelentöt, a Freizügigkeits-
bescheinigungot, Munkaszerzödeseket, Tagelohnberichteket nevre szoloan,
ami egy napi munkaja a szemelyzetisnek.
Mivel nem jön a magyar fel kell vennünk nemeteket (es hadd ne mondjam mahlzeitnak, hogy a magyar annyit keres nalunk mint a nemet) akiknek
ugyanugy el kell intezni a hivatalos eljarasokat amit a szemelyzetis a magyarok
hozzalaasa miatt meg kell hogy semmisitsen.
Egyszerüen azt nem ertem................... :angry: mi a banatnak veszik el attol a lehetöseget aki tenyleg dolgozni szandekozott.
Az, hogy több szaz eurot eltelefonalunk a nagy semmire az teny.
Tehat meg el sem kezdtek dolgozni maris veszteseget okoznak cegünknek.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
13 éve 6 hónapja #24610 Írta: Gergoo
Ezért mondom, hogy nem értem, ez tiszta matematika. Nem a Róbert bácsi vagytok, nem is az irgalmas szűz Mária és végképp nem riporterek akik élettörténetekre kíváncsiak vagy ingyenes Németország információ, kezdve a "Mennyi az nettóban?" és befejezve a "Mennyiből lehet kijönni" kérdésekig.
Katasztróóóóóóóóóóóófa de hát Ti tudjátok mi a rentábilis még nektek! ;)

Több
13 éve 6 hónapja #24611 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

prosperus írta: Gergoo Uram,
nem all szandekomban ismetelgetni magam, de eddig nem reszleteztem,
de mivel ravezettel, reszletezzük......
Igazad van.
Bejelentkeznek a melosok, hogy 100%-an jönnek. Az utolso nap meghal az anyos,
a Mutti, viszket a ................, eltört a kezem, stb. marhasagok.
Mivel mi hivatalosan, mint nemet munkavallalo foglalkoztatunk minden
dolgozonkat, beindul a szemelyzeti osztaly munkaja mint a katyusak...........
Lefoglaljuk es kifizetjük elöre a szallasokat ami 6 melosnal +/- 1.000-1.200 Euro,
Bejelentjük öket a betegbiztositonal, elökeszitjük a lakas bejelentöt, a Freizügigkeits-
bescheinigungot, Munkaszerzödeseket, Tagelohnberichteket nevre szoloan,
ami egy napi munkaja a szemelyzetisnek.
Mivel nem jön a magyar fel kell vennünk nemeteket (es hadd ne mondjam mahlzeitnak, hogy a magyar annyit keres nalunk mint a nemet) akiknek
ugyanugy el kell intezni a hivatalos eljarasokat amit a szemelyzetis a magyarok
hozzalaasa miatt meg kell hogy semmisitsen.
Egyszerüen azt nem ertem................... :angry: mi a banatnak veszik el attol a lehetöseget aki tenyleg dolgozni szandekozott.
Az, hogy több szaz eurot eltelefonalunk a nagy semmire az teny.
Tehat meg el sem kezdtek dolgozni maris veszteseget okoznak cegünknek.

Hat ha ugyanannyiba kerul a magyar munkaero problemakkal, mint a nemet, akkor le a kalappal, hogy ezek utan energiat fektetsz ebbe. De tenyleg, miert?:)
Miota te kimentel nagyon megvaltozott Mo. Valoszinuleg azert erted, ertitek, ertjuk egymast sok esetben felre:) En valoszinuleg a helyedben inkabb elveznem azt a nyugalmat ami BRD-ben van, amit felepitettel magadnak, mintsem ilyen problemakkal foglalkozzak..

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!