- Köszönetek: 1407
Mi hiányzik otthonról?
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Attila_BRD írta: Utolsok voltak: Hurkakonzerv és szerencsi csoki.
Miután ezeket is sikerült kiirtani, oly mindegy hogy hol megyek a Pennybe meg LIDL-be.
Europát sikerült teljesen egységesiteni ezzel tönkretenni.
Ha Európa változik akkor neked is változnod kell! Szerintem jó hogy bármit bárhol megkapok és nem kell Goranije hűtőért kimenni Yugóba. Hamar elfelejtetted a hiánygazdaság hátárnyait! Volt amikor évtizedet vártál a ladádra....ma azt és akkor veszel amikor akarsz! Egy óra múlva mehetsz ahaz a merciddel, s még csak fizetned sem kell (azonnal).....Át kell szokni a régi dolgokról az újakra! Egyébként pont, hurka az, amit lehet itt a Realban kapni. (de már mi nem esszük).Vérest és másjat sem! A Szerencsi csokiban meg hálni járt a kakaó! Nekem, a nem szerncsi, régi sportszelet is izlett, mert az volt amit meg tudtam venni! (Még kapható otthon!) Ma Lindt-et veszek, s nem mond, hogy nem jó, mert "berosálok"!
Te Attács, vegyél unicumot! Az nem változott, finom, és még mindig van!
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- pingpong53
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 24
Kedves Júlianna!
Mielött belefognál a házi túrógyártásba, nézd meg, ha van a környéketeken orosz bolt - nálunk Cloppenburgban Globo Markt a neve a túrót -tvorog oroszul- és van 30% illetve 20% zsirtartalmú változat belöle. Úgy gondolom tetszeni fog!
Szép estét!
- Nedit75
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 6
- Grungut
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 2
A leves főzéséhez sokáig kell keresgélnem igazi húsos csontot, de filézett pulykacomb sem nagyon van, Mindenhol csirke-pulykamellet lehet kapni, amit nem nagyon szeretünk mert száraz. A Realban szintén van zúza is, az ismerőseink teljesen idiótának néztek hogyan tudjuk azt megenni, aztán megkóstoltattam velük a zuzapörköltet. Mind a 10 ujjukat megnyalták utána
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Az itt is ugyan olyan és a zöld mellett van a Realban:Grungut írta: ... a sárgaborsó (én még nem találtam),...
DCT
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
Nedit75 írta: Ami nekem hiányzik az a süthető vágható lekvár........... Otthon a Lidlben is lehetett kapni meg a coopokban is több ízben barack, meggy, birs.....Ha rákérdezek -bradfertig marmelade- csak csodálkozva néznek rám.....Valakinek valami tippje? Köszi! :wasntme:
Próbáld meg úgy hogy "gebackene Marmelade". Bár lehet, hogy nem jó az ötlet. Viszont az itthon kapható lekvárok nagy része ami sütésálló....hogy is mondjam....rokonságban van a műanyag esőkabáttal vagy a nejlon harisnyával :laugh:
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...