- Köszönetek: 383
Németországi munkát keresek
- prosperus
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Német nyelvtudás hiánya miatt ne is reménykedj, hogy bármilyen anya vagy rokoni cég itt bevállal.megyjooo írta: Mi egy német cégnél dolgozunk. Próbálkoztunk a anya cégnél is hátha van rá lehetőség. De sajnos német nyelv híján nem lehetett megoldani. Pedig jó lett volna.
Egy kivándorlást, egy kinti életcél elérését, mindig egy nyelviskola előzi meg!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Juditka
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 14
Köszönöm
Judit
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- regulator
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
megyjooo írta: Mi egy német cégnél dolgozunk. Próbálkoztunk a anya cégnél is hátha van rá lehetőség. De sajnos német nyelv híján nem lehetett megoldani. Pedig jó lett volna.
prosperus velemenyet a sajat peldammal alatamasztva megerosithetem, hogy helyes. Bizony rengeteg energiat, idot es penzt sporoltam volna meg ha legalabb egy nehany honapos alapfoku tanfolyamba fektetek meg otthon egy kis energiat. En meg egy into jelnek koszonhetoen ugyan de vettem a faradtsagot, hogy melodia utan napi 3-4 orat hetente 3 alkalommal nyelvtanfolyammal toltottem de rengeteg korulottem az olyan aki inkabb tamaszkodik masra, meghuzza magat, am ez igy nem lesz hossszu eletu kivandorlas. Nagyon jol tudom milyen nehez melo mellett nyelvet tanulni ezert azt tanacsolom, hogy eszetekbe ne jusson nyelvtudas nelkul kijonni azzal, hogy kint majd megtanulom a nyelvet. Tevedes, valoszinuleg nem fogod!prosperus írta: Német nyelvtudás hiánya miatt ne is reménykedj, hogy bármilyen anya vagy rokoni cég itt bevállal.
Egy kivándorlást, egy kinti életcél elérését, mindig egy nyelviskola előzi meg!
- prosperus
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- prosperus
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
ettöl szandekozom megovni a sok kalandvagyot, hogy ne vagjon neki a vilagnak nyelvtudas nelkül, mert akkor abba a valsagos helyzetbe kerül ahol most te vagy. Mennyivel könnyebb lenne most sorsod, ha nem a nyelviskolara, hanem munkadra, csaladodra es jövöd epitesere tölthetnek azt az idöt is.
De soraidbol velve, te el fogod erni celodat, mert teszel is erte, es nem is keveset.
Sok sikert es bravo!