Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Németországi munkát keresek

• Maya
  • Nem elérhető
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Elit fokozatú fórumozó
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
14 éve 10 hónapja #4958 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia,

jót még nem hallottam róluk..
Én a Mercedes-Benzhez mennék be nagyon szívesen, (6000ember dolgozik ott ebből a kisvárosból)akár a futószalaghoz is dolgozni, sőt, mindegy milyen munkakörben, és ha kell, akkor akár egy ilyen "Zeitfirmán" keresztül is. Egy idő után átveszi/átveheti a cég az ilyen alkalmazottakat, és állandó munkaszerződéshez jutnak/juthatnak az ilyen "kölcsönzős" dolgozók..
Én azt tudom, hogy kevesebbet fizetnek az "anyacégtől", és nem járnak az extra juttatások, mint karácsonyi pénz. Kevesebb napot kapnak a dolgozók szabadságra, meg ilyesmi..
Persze ez biztos cégenként változik.
Üdv. Maya

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• prosperus
  • Nem elérhető
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
14 éve 10 hónapja - 14 éve 10 hónapja #4959 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Maya,
Ha nem lennenek a Zeitarbeits cegek, akkor meg több lenne a munkanelküli ,ugyanis sok multi ceg nem hajlando foglalkozni es fizetni a Sozialabgabekat, ezert inkabb keri a dolgozokat az ilyen cegektöl, akik igenis fizetik a Nemetorszagban törvenyileg elöirt beredet es fizetik az összes Sozialabgabekat!
A Zeitarbeits cegek nem közvetitök, hanem munkaltatok!

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

• feco100
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 10 hónapja #4962 Írta: feco100
feco100 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Hello Prospeus!Olvasom miröl beszéltek Mayaval,nem is akarom védeni!Csak annyit mondanék ehhez a dologhoz hogy neked is van igazad meg neki is!Én ugyanebben a cipöben járok most, ahogy fogalmaztál egy német munkáltato álltal dolgozom egy anyacégnél.Csak amikor megtudták az anyacég alkalmazottai hogy honnan vagyok ill melyik cég álltal,rögtön mondták h nem jo mert nagyon kevés a lové amit kapok!Amit kapnak ök joval -joval több nettoban,holott ugyanannyi orát meloznak mint én!Kicsit meglepett az ö fizujuk!Hálistennek jo uton haladok hogy átvegyenek engem is mármint az anyacég,csak azt várom hogy mikor bolintanak rá!És nem mindegy hogy mit ir a munkáltato a szerzödösemre,hogy miként alkalmaz vagy mit ir az anyacég,holott ugyanazt a melot végzem!Ennyi a különbség!Gondolom ha ök már hajlanak a dolog felé akkor ök is fizetik rendesen utánam a járulékokat,mivel nem kis cégröl van szo!Ezt nem kötekedésnek irtam,csak ez az igazság,mindenki tudja hogy a közvetitö cég sokat levesz tölünk!Jo hétvégét!

Több
14 éve 10 hónapja #4963 Írta: Tizy
Tizy válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Tehát ha munkát szeretnék keresni Németországban akkor nyugodtan fordulhatok esetleg zeitfirmahoz? Mondjuk ugródeszkának jó? Esetleg tudtok valami jó tanáccsal szolgálni hogy mire figyeljek oda?

• Maya
  • Nem elérhető
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Elit fokozatú fórumozó
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
14 éve 10 hónapja - 14 éve 10 hónapja #4966 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szerintem elég nagy baj, hogy ilyen embereket kihasználó vállalkozások működhetnek már itt is, és hogy nagyon sok embernek a 400 eurós kisegítő állással kell beérnie, ami semmire sem elég.

• feco100
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 10 hónapja #4969 Írta: feco100
feco100 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Hello Tizy!nyugodtan fordulhatsz feléjük is,ugrodeszkának jo,maguk nemében korrektek hisz nekik is érdekük ez az egész(valojában ök az ilyen emberekböl élnek mint mi)de ha van lehetöséged akkor ott probálkozz ahová ök kiakarnak közvetiteni!Mire figyelj?Ha ott tartasz akkor kezedbe nyomják a szerzödést,legyél tisztában vele mit tartalmaz és mit irsz alá!

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!