Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
14 éve 3 hónapja #11355 Írta: aba55
aba55 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Szia Kedves Veronika66!
Nem akarlak elBrettenteni, de néhány infó:
-a szállás: retek, tömeg
-fizu 3,6 eu. az órabér, a törökök gennyesre röhögik magukat a magyarokon, hogy ennyiért...
-meló: ha szereted a patkányokat és a 30kg-os ládákat, ez a te munkád!!
-munkarend: látástól mikulásig, ha szabira akarsz menni, akkor kell valakit szerezned magad helyett, aki már ott dolgozik. Igazából nem is szabi, mert addig nem kapsz semmi pénzt. A szabidat minden hónapban aláíratják veled, hogy kivetted. A többit már leírták előttem sokan.

aba55

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 3 hónapja #11547 Írta: Hunor
Hunor válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Sziasztok!
Én a mai napon voltam egy úgynevezett állásinterjún ahová gipszkartonosokat és festőket kerestek németországi munkára, alapfokú német kell hozzá meg szakmunkás bizonyítvány ezt monda az ember akivel telefonon lebeszéltük a mai napot ,nem kér előre sem pénzt azt állította,hogy ő nem közvetítő nála csak dolgozni kell és mindezért 1600 euró jár havonta ,na gondoltam végre találtam egy jó helyet el is mentem ma Érdre megjegyzem 180km-t utaztam oda vissza az emberünk természetesen el sem jött másfél órát vártam rá a hidegben a telefonját azóta sem veszi fel a rohadék szóval így megszívatott ,csak azért írtam le az esetet ,hogy mást esetleg nehogy ugyanígy megszívasson az illető neve FERROVICS ZOLTÁN ezt a nevet ha beütitek a Google-ba ki is ad egy pár álláshirdetést........
(ez egy igazi magyar ember) köszönöm neki a családom nevében is .......... :angry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: water

• Keysha25
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 3 hónapja #11555 Írta: Keysha25
Keysha25 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Sziasztok,
olvasgattam a fórumot, de nem találtam a Summers Investition Group G.H. Kft vel kapcsolatban semmit. Ti nem tudtok esetleg valamit? Egyéni vállalkozóként akarnak foglalkoztatni, de nekem valamiért ez nem stimmel. és a kiutazással kapcsolatban is ködöltek. Nekem kell fizetni, ill összerakni közösen a pénzt, akikkel együtt utazom. Ha valaki tud valamit irjon legyen szives :) Köszi előre is

Több
14 éve 3 hónapja #11558 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Kedves Hunor !
Nem kekeckedésképpen, de beütöttem, és semmi. De ha egy R betüvel írjuk, sok van.
Tehát a kerülendő célszemély: FEROVICS ??
Kedves Keysha !
Ha a kiút önköltséges, persze, hogy össze kell rakni a pénzt, és ha ködöltek, ez a kiadás csak a kezdet.
Egyéni vállalkozó: ha olvasgatsz a fórumon és a keresőt is használod, sok infóra lelsz, bár szerintem nem fogsz örülni annak, amit olvasol.
Még egy: felül kék csíkban Információk menü, vállalkozás alkategória.
Sok sikert.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Keysha25

• Keysha25
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #11560 Írta: Keysha25
Keysha25 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Szia, én is jelentkeztem félig meddig erre az állásra, de második hívásra kérdeztem, hogy állják-e azt hogy miskolcról én le fel szaladgálok a szerződést aláírni. nincs 50e ft ezekre a dolgokra (gyanus volt az is, hogy nem találtam semmi infót roluk neten), azért akarok menni dolgozni is, a nő fel volt háborodva, hogy hogy nincs pénzem leutazni... erről ennyit! De most van egy másik cég szombathelyi a központjuk, a nevük Summers Investition Group G.H. Kft. még egyenlőre nem találtam buktatót rajtuk, csak az az érdekes hogy egyéni vállalkozóként akarnak foglalkoztatni (ezt ők intéznék), és nagyon ködölt a hölgyemény a telefonba, mikor a kiutazásról volt szó, mondta, hogy közösen összedobott pénzből lehet kiutazni, hol azt mondta, hogy busszal, hol azt hogy autóval, szóval nem tudom mostmár belemenjek e...

• Keysha25
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 3 hónapja #11562 Írta: Keysha25
Keysha25 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Köszi Miklós az útbaigazítást, utánaolvastam... hát elszomorító... :(

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!