Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
14 éve 3 hónapja #11812 Írta: szemydavis21
szemydavis21 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Nos hát miután a számot egy ezelőtt ott dolgozótól kaptam nem hiszem hogy nagy gáz lenne vele,de mivel nincs kedvem kockáztatni,és meg is rendítettetek,pedig csak a bér miatt voltam érdeklődő,és hogy ha netán valaki hasonlóképp jutott valahova máshova volt-e vele ilyen...
Amúgy Langen(Hessen)tartomány és franfurt am main.

Hát..most megadom magam,ahogy ti mondjátok tényleg hibádzik.
De hát nem egyszerű,nem perfekt németként,még egy állásra sem írtak vissza a hírlevélből,akkor mit kéne tennem?menjek el én is a bretteni sorra? :)
Ne felejtsétek el nem vagyok 30 vagy afölött,nincs párszázezrem félrerakva hogy csak úgy kimenjek hátha ott kinnt jobban találok munkát nyelvtanulás közben.
Eddig mindent egymagam értem el,és nem támogatott senki.
NEM sírok csak tudatom hogy nem fenékig tejfel minden,nem mindenkinek ment itthon jól hogy csak úgy nekivágjon a nagyvilágnak.Megteszem amit tudok,de ha nem méltatnak válaszra sem akkor elég nehéz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 3 hónapja #11813 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Az álláshírlevél hirdetéseknél már többször javasoltam, hogy ahol van telefonszám ott telefonáljatok. Ha nincs, akkor a legjobb ha eures önéletrajzot küldtök mert partnerünk szerint a jelentkezések 70-80%-hoz csatolt önéletrajzot inkább nem is kellett volna csatolni.
Erre a nettóra pedig csak rákérdeznék, hogy is műkődik mert ha mondjuk a hatost összevetem a hármas csoporttal az nem 5 cent különbség.

Több
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #11816 Írta: Hunor
Hunor válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Sziasztok! Ezen a cégen keresztül valaki kijutott már dolgozni??
előre is köszi.
Code:
nemetmunka.balatonbau.com

Több
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #11842 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

szemydavis21 írta: De hát nem egyszerű,nem perfekt németként,még egy állásra sem írtak vissza a hírlevélből,akkor mit kéne tennem?menjek el én is a bretteni sorra? :)

Teljesen véletlenül, a mai hírleveleket csinálva rád bukkantam az egyiken. Azt kell mondanom, hogy álljunk meg egy pillanatra. Múlt hét szerdán kaptál először hírlevelet, tegyük fel aznap még jelentkeztél is jó néhányra. Nem tudom tudod-e, hogy múlt pénteken ünnepnap volt, szóval kb. 0,00000000000000000000001% esélyed van hogy a múlt héten elolvasták a jelentkezésed és 0,00000000000000000000000000000000000000000001%, hogy ma estig bárkinek is visszajeleztek.
Hova ez a rohanás? Én a helyedben inkább 3600 órát várnék mint 3600 HUF-ot fizetnék de Te tudod.

Több
14 éve 3 hónapja #11865 Írta: szemydavis21
szemydavis21 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Igazad van Gergoo.
Általában ha akarok valamit akkor azt minél gyorsabban,ez nem mindig a legjobb,de én ehhez szoktam hozzá.

Több
14 éve 3 hónapja #11868 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Kedves DCT !
Létezik olyan, hogy kiküldetés. MO-i bejelentés, Németországi munkavállalás. Tehát itthoni minimálbér+kinti bérezés. A mértékén lehet vitázni, bár nem érdemes.
Mondjuk ez esetben a szállás költsége valamilyen úton-módon levonásra fog kerülni, és még sok minden más is.
Barátom ilyen úton volt kint ( mondjuk még így is megérte neki ), DE: aláírt szabadságot, szabadságmegváltást, utiköltségtérítést, étkezési jegyet, étkezési támogatást, különélési pótlékot, kinti lakbértámogatást, stb.
Elhiheted, hogy ezekből semmit sem látott, csak az elszámoláson. Viszont a neki járó fizetést időben és pontosan megkapta és még a szállása is korrekt volt.

Üdv.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!