- Köszönetek: 0
Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- Szasza73
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
lofe írta: Sziasztok!
Jó dolgokat irtok,már régota olvasom ,de sajnos én 34 napot dolgoztam Németországban,hazajőtűnk Az Űnnepekre ,azt monták hogy két hét munka után számlázhatunk, utána 18 napra jőn a munkabér,de nem jőtt állitolag zárolták a kinti főnők számláját ,adótartózás miatt ,most itthon vagyok pénz nélkűl,és nem tudom mi lesz!
EZT
Mesélnél erről bővebben? Nagyon hasonló feltételekkel keresnek most is kartonosokat.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- laszloferencz27
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
De gyanítom hogy egy kamu cég már számlázott helyettünk, és így nekünk már nem kel fizetniük. Remélem minél kevesebben dölnek be az ilyen trükköknek!!!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ne haragudj, de lenne egy kérdésem! Ti amikor ezzel a céggel kapcsolatba kkerültetek illetve elkezdtétek a munkákat, nem kárdereztétek le őket hogy ki és mi is tulajdonképpen? Banki kapcsolat, jegyzékben szereplés, regisztrációk, kikel és kiknek dolgoztattak referenciák, stb?!?laszloferencz27 írta: Ez a tipikus NDK-s GBR. Senki ne dőljön be ezeknek,. Sajnos a pénzed nem lesz könnyű behajtani. Mi is december 08. a óta várjuk, hogy az Ausbau Gmbh kifizesse a számlánk. 12000 EDe gyanítom hogy egy kamu cég már számlázott helyettünk, és így nekünk már nem kel fizetniük. Remélem minél kevesebben dölnek be az ilyen trükköknek!!!
Hagy mondjak egy példát arra hogy mire gondoltam! Otthon a kérónkra 1,2 millió foritért tetettünk új thermóablakokat. 5 az az ÖT évig kerestünk rá otthoni céget, mire találtunk olyat aki precizen, pontosan, gyorsan és tisztán dolgozik! Miután megkaptuk a tippet, kiderült (még a munka előtt!) hogy a tulaj és vállalkozó ~6 évig dolgozott Schweizban! Nem voltunk rest és pár helyet felhívtunk telefonon, ahol dolgozott: s lám, szuperül elégedettek voltak velük külföldön is!!! Megkapta a munkát, akkor és úgy csinálta ahogy akartuk, s szuper magyar cég. Igaz, más 800 ezerért is megcsinálta volna, de nem bántuk meg, és kérdés sem volt hogy számlásan, vagy sem, mert természetesen azzal és garanciával! >>> VONYARCABLAK !
Ti hogyan tudtatok 12.000 eurós munkát elvégezni minden infó nélkül , külföldön ráadásul???
DCT
- szkender
- Újonc fórumozó
-
most készülök Münchenbe gipszkartonozni. Sajnálattal olvastam az oldalon hogy a "két utáni felmérés majd a felmérést követő 18. munkanapon való utalás" az egy standard csalási forma.Valami 40 Euros illetéket kell fizetnem majd a vállalkozói igazolványomért! A fizetést majd egy számlára kapjuk a kollégákkal és az lesz később elosztva! Ez a rész egy picit sántít nálam! Ilyenről hallott már?
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
1. Kerül amibe kerül egy ügyvéddel és tolmáccsal átnézetném (és nyilván módosítattnám ha ott nem tettszőt találnék) a szerződést
2. Jogi biztosításból befeccölnék a legjobba.
3. Rendszeres (dokumentált) átvétel
4. Innentől kezdve ha valami nem stimmel, teszem fel a 30 napos fizetési határidőig nem jött meg a lóvé, a 31-ik napon már startolhatna is a jogi protokol
- szkender
- Újonc fórumozó
-