Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Németországi munkát keresek

Több
14 éve 10 hónapja - 14 éve 10 hónapja #5195 Írta: Juditka
Juditka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Kisné! :)
Jól olvasom, maradtál a panzióban? Na és nem indítottad el a vállalkozást -masszázs-, vagy folyamatban van? Hogy döntöttetek a pároddal? Jól érzed magad a munkahelyeden? Na és a mododában is dolgozol?
Egyébként az a német nyelvlecke amit írtál, hogy még itthon megvetted, pontosan miből áll? Jó? Tudod ajánlani? Úgy gondolom, hogy szeptembertől megyek Németországba nyelvtanfolyamra, aztán majd meglátjuk, de Halléban és a környéken nem egyszerű munkát találni. :(

Üdvözlettel: Judit

Judit :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 10 hónapja #5198 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szioka Judit

Igen maradtam a pnazioban mert nagyon szeretem, reggel hatra megyek 12-re otthon vagyok és ebből reggelit szervirozok, utánna 1 orát ülők kávézok és utánna takaritom a szobákat ez heti 4 nap. a pénzt azzonnal kézbe kapom. ;) A masszázsra még várok vagyis már itthon 1-2 vendégem jőn de a cég még most alakitja nekem a szobát a cégnél , mert előbb azt mondta nálam lessz masszázs most pedig ott a cégnél és kialakit egy szobát masszázsra, nem egyszerü a németekkel;) és most azt mondta fel vessz alkalmazottnak, ugy hogy most nem tudok semmit, várok mi lessz.
Mosodát otthagytam, pedig jo hely volt, mert a cég ugye beigérte 15-ére hogy kezdek masszirozni :sick: de még sehol.
Jol teszed a nyelvtanfolyamot, mert nyelv az én tapasztalatombol is nagyon kell, vendég kér, beszél hozzám és bizony füllelni kell :cheer:
és meglátod, hogy lessz munkád, én is már feladtam és sorban jőnnek pedig én is egy kisfaluban élek, és ha most keresnék akkor is eltudnék helyezkedni ahogy nézem az ujságokat , ugy hogy neked is lessz, meglásd

Több
14 éve 10 hónapja #5199 Írta: kisne
Kőzben a kérdésedre nem feleltem, én felmentem a netre egyszerüen a hirdetések expressz ujságra és ott árultak relax cd-t németet 5 ezer forintért 5 cd-t alaptol kőzépfokig.
Én nagyon megvagyok vele elégedve, tőbbszőr elmondja magyarul és utánna németül a szőveget, minden kazetta mást dolgoz fel, utcátol, reggeliig, munkahelyig.vásárlásig.
Magyarországon a terézkőruton a 33-ban voltam intenziv nyelvtanfolyamon 35 ezerért, jo tanárokkal, alapfokot megtanultam mert a ragozások nem mennek most még sem a fenében.
a panzioban a lányok is és a főnők is nevet rajtam sokat de segitenek, sokat és ha beszélsz gyakorolsz is :)

• Nencike
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 10 hónapja #5217 Írta: Nencike
Nencike válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Kisne! (Deutsch billentyüs :))

Olvastam mär korabban is a tanäcsaidat,hozzäszoläsaidat. Mindig nagyon kedvesen es ösztönzöen hatott räm. Köszönöm,hogy irtal! :)
Berlinben nem tudom,hogy hol talälok gyärat illetve ilyen nagy ceget!????
Vagy munkaközvetitö irodät,ahol keves nyelvtudassal alkalmaznänak valahol??
4 evet kint eltem Angliäban,es ott hagytam a ceges, jolkeresö munkämat mert nem tudtam elviselni a nagy tävolsägot es az ottani idöjäräst. Ha mar kint vagyunk,igaz paromnak van munkaja,de semmikeppen nem akarom feladni,ha nehez is!! :blush:
A teszt szerint /A1(2)/mert alap dolgokat eltudok mondani...Szerinted 1-2 honap mennyit lendit rajtam? Lehet buta kerdes,de nekem teher,hogy nincs munkäm :blink: (bär ez kinek nem teher :cheer: hisz mindenki dolgozni jön ki.).

Elöre is köszönön a välaszt!:) Tiszta szivböl kivänok neked szeles vendegkört,kellemes emberekkel!!

Több
14 éve 10 hónapja #5224 Írta: kisne
Szio Nencike ( Deutsch billentyü magyarra áttálitva :) igy irni katasztrofa :)

Most kőltőzőtt Berlinbe egy barátnőm, ő egyszer hivott, hogy nagy céghez jelentkezett, igaz ő jol beszéli a nyelvet sok éve itt él :) biztosan sok nagy cég van ilyen nagyvárosban . Mosodák ? nem igénylik a nyelvet és nem nagy tudást igényel csak fehér kőpenyt igaz nehéz munka :)és jol fizet 7,50- 8 eurot oránként legalábbis itt. Probáltam :) de a panzi nekem jobban bejőtt.
Egy-két honap tanfolyam sokat lendit a dolgokon, csak én is ugy vagyok vele, hogy sokat tudok, de amikor elmegyünk egy társaságban akkor katasztrofa, ahogy tudnak hadarni-rőviditeni hát, én felvettem azt a modszert, hogy kihámozok egy két szot és utánna ősszehozok valami választ, de nagyon nehéz.
Viszont a munkához elég, aztán meg ha bekerülsz egy jo helyre és találsz egy jo munnkatársat akkor már kőnnyebb lessz :)
Kőszőnőm jokivánságaidat, remélem bejőn nagyon várom a masszázst otthon 15 évig csináltam ,pedikürrel együtt :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nencike

• Nencike
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 10 hónapja - 14 éve 10 hónapja #5240 Írta: Nencike
Nencike válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Kisné! (Ez már az én gépem :))

Igen ám,de biztosan nem úgy megy,hogy bekopogok a nagy cégek ajtaján,mégha tudnám is hol kezdjem! :huh:
Örülök,hogy ezt mondod,így még jobban várom az iskolát,júli.4-én kezdek.:cheer:
A mosodás dolog hogy működik? Bemegyek a mosodába és megkérdem van e felvétel,mert dolgozni szeretnék,v. munkát keresek? Gondolom fizikailag nehéz.:)
Akkor tapasztalatod van a masszírozásban :) ennyi év után,a pedit miért nem csinálod még hozzá? Én szívesebben lennék egy nagy faluban mint Berlinben. Meglátod,jó lesz! :))
Szép napot!

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!